10 kepala otomatis logam
  • Air Pro10 kepala otomatis logam
  • Air Pro10 kepala otomatis logam
  • Air Pro10 kepala otomatis logam

10 kepala otomatis logam

10 kepala otomatis logam iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

10 kepala otomatis logam

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1. 10 kepala otomatis logam product introduction

This 10 kepala otomatis logam is made of European and American zinc alloy. The company has passed the ISO9001: 2008 quality management system certification. It has multiple patents. All products have passed SGS and passed the inspection. Put into the market, introduce a complete product quality management system, continuously improve various hardware and software facilities, and strive to occupy the market with quality.


2. 10 kepala otomatis logam product parameters (specifications)

Jeneng produk

10 kepala otomatis logam

Produk material

Paduan seng

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 4.4MM

Lebar cangkeme: 10.6MM

Jahitan kain: 1.3MM


3. Fitur produk lan aplikasi endhas otomatis 10metal

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake kanggo jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan koper mewah.


4. Detail produk saka 10 logam otomatis

Slider iki bisa ngrancang macem-macem tab-tabler miturut syarat pelanggan, ngganti tab-tab, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake pelanggan.

 


5. Kualifikasi produk saka10 kepala otomatis logam

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. Paket lan transportasi saka10 kepala otomatis logam

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: 10 kepala otomatis logam, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.