10 Slider non-locking nilon
  • Air Pro10 Slider non-locking nilon
  • Air Pro10 Slider non-locking nilon
  • Air Pro10 Slider non-locking nilon

10 Slider non-locking nilon

Slider tanpa kunci nilon 10 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS, dites lan dilebokake ing pasar sawise lulus tes, lan ngenalake produk sing sampurna.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

10 Slider non-locking nilon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 10 Slider non-locking nilon product introduction

Slider tanpa kunci nilon 10 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis ngluwihi SGS, dites lan dilebokake ing pasar sawise ngliwati tes, lan produk sing wis sampurna. Perusahaanâ € ™sistem manajemen squality terus nambah macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


2. 10 Slider non-locking nilon product parameters (specifications)

Jeneng produk

10 Slider non-locking nilon

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 4.3MM

Lebar cangkeme: 10.6MM

Jahitan kain: 1.3MM 


3. Fitur produk lan aplikasi 10 panggeser tanpa nilon

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah


4. 10 Rincian produk kanggo slider ngunci nilonon

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5.10 Kualifikasi Produk Slider Lockless Nylon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6.10 slider non-locking nilon Kemasan lan pengiriman

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7. FAQ

Q1. apa kowe dadi pabrikan? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.



 

P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.

 

P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.


Tags Panas: Slider non-locking 10 nilon, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.