10 Kepala otomatis Vislon
  • Air Pro10 Kepala otomatis Vislon
  • Air Pro10 Kepala otomatis Vislon
  • Air Pro10 Kepala otomatis Vislon

10 Kepala otomatis Vislon

10 kepala Vislon otomatis iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

10 Kepala otomatis Vislon

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka produsen produk terlaris sing misuwur kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. Pambuka produk saka10 Kepala otomatis Vislon

Iki10 Kepala otomatis Vislondigawe saka seng lan Eropa. Perusahaan wis lulus sertifikasi manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten lan kabeh produk wis SGS lan dites. Sawise nduweni kualifikasi, bakal dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing durung lengkap, lan terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. Parameter produk (spesifikasi) saka10 Kepala otomatis Vislon

Jeneng produk

10 Kepala otomatis Vislon

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 4.2MM

Lebar cangkeme: 8,9MM

Jahitan kain: 1.0MM


3. Fitur produk lan aplikasi saka10 Kepala otomatis Vislon

Ikizinc alloy automatic head is mostly used for clothing jackets, leather fronts, pockets, toys, and high-end luggage.


4. Rincian produk 10 lem gigi untu otomatis

Ikislider can design various pull-tab molds according to the requirements of customers, replace the pull-tabs, and modify and add the base logo required by the guests.


5. Kualifikasi Produk saka10 Kepala otomatis Vislon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. Pengepakan lan transportasi saka10 Kepala otomatis Vislon

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: 10 kepala otomatis Vislon, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.