10 garis waos ritsleting
  • Air Pro10 garis waos ritsleting
  • Air Pro10 garis waos ritsleting
  • Air Pro10 garis waos ritsleting
  • Air Pro10 garis waos ritsleting

10 garis waos ritsleting

10 garis waos ritsleting logam nggunakake 65 tembaga, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk liwat SGS, pengujian kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor manajemen kualitas produk sing apik sistem, lan terus ningkatake perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

10 gigi waos ritsleting logam

Guo Ruixiang Co., Ltd. nduwe sejarahluwih saka10 taun produsen produk ritsleting utama. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis trampil.

Ourworkshop dilengkapi: lapisan profesional kanthi personel profesional lan teknis, njamin kualitas produk ritsleting.


1. pitepangan produk

10 garis waos ritsleting logam nggunakake 65 tembaga, perusahaan wis lulus sertifikasi manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk liwat SGS, diuji kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan ngapikake fasilitas perangkat lunak lan piranti lunak kanthi terus-terusan, lan ngupayakake ngrebut merek dagang kanthi kualitas.


2. paramèter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

10 Kawat waos ritsleting logam

Materi produk

Tembaga

OEMODM

Khusus kanggo syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: dhuwur cangkeme


3. ciri produk lan aplikasi

Produk iki biasane digunakake kanggo ritsleting logam.


4. rincian produk

Produk iki bisa diatur kanggo dhuwur lan jembaré siji-bobot miturut sarat tamu.



5. kualifikasi produk

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk nduweni kualifikasi dening SGS testingin menyang pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kesetaraan.


6. kemasan lan pengiriman

Unit penjualan: 30000PCS

Ukuran paket siji: 32c * 21cm * 21cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Tobe negosiasi





Sawise - layanan sales

Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana kontak. Kita bakal nindakake sing paling apik lan duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehake saran sing apik.


7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?
A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.



P2. apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa aku bisa ngirim gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging, kita ora nawakake pengiriman gratis, lan yen sampeyan tuku produk akeh, kita bakal menehi diskon.


P3. sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita bisa menehi referensi nggambar desain miturut panjaluk sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. produk sing diekspor menyang negara endi?
A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko lan liya-liyane, kanthi akeh konsumen.

P5. jam pira kiriman?
A: Wektu pangiriman biasane 5 nganti 10 dina beda-beda gumantung saka ukuran lan jumlah. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.



Tags Panas: 10 garis waos ritsleting, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.