3 sirah otomatis logam
  • Air Pro3 sirah otomatis logam
  • Air Pro3 sirah otomatis logam
  • Air Pro3 sirah otomatis logam

3 sirah otomatis logam

Kepala otomatis 3 logam iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 sirah otomatis logam

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1.3 sirah otomatis logam product introduction

This 3 sirah otomatis logam is made of European and American zinc alloy. The company has passed the ISO9001: 2008 quality management system certification. It has multiple patents. All products have passed SGS and passed the inspection. Put into the market, introduce a complete product quality management system, continuously improve various hardware and software facilities, and strive to occupy the market karo kualitas.


2.3 Productaram kepala otomatis logam (spesifikasi)

Jeneng produk

3 sirah otomatis logam

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran growong batin: Dhuwur cangkeme: 2.2MM

Lebar cangkeme: 4.75MM

Jahitan kain: 0.9MM

Inti dasar: 2.25mm


3. Fitur produk lan aplikasi kepala otomatis 3metal

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake kanggo sandhangan, kanthong, rantai jins, tekstil omah, dolanan, barang mewah.


4. Detail produk saka 3 logam otomatis

Slider iki bisa ngrancang macem-macem tab-tabler miturut syarat pelanggan, ngganti tab-tab, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake pelanggan.


5. Kualifikasi produk 3 kepala metalautomatis

Our company has passed the ISO9001: 2008 quality management system certification, owns a number of patents, introduces a complete product quality management system, continuously improves various hardware and software facilities, and strives to occupy the market karo kualitas.


6. Kemasan lan pangiriman 3 kepala metalautomatis

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: 3 kepala otomatis logam, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.