3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan
  • Air Pro3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan
  • Air Pro3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan

3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan

Kepala spring paduan nylon ngarep 3 Nylon digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.

 

1. 3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan Product Introduction

Iki 3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan is made of European and American zinc alloy. The company has passed ISO9001: 2008 quality management system certification. It has multiple patents and all products are After being tested and qualified by SGS, it will be put into the market, introduce a complete product quality management system, and continuously improve various hardware and software facilities, and strive to occupy the market with quality.

 

2. Parameter produk (spesifikasi) of 3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan

Jeneng produk

3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 2.15MM

Lebar cangkeme: 4.3MM

Jahitan kain: 0.85MM

Inti dasar: 2


3. Fitur produk lan applications of 3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan

Iki zinc alloy automatic head is mostly used in clothing fronts, pockets, home textiles, toys, and high-end luggage.


4. Rincian produk 3 sprint paduan nylon ngarepg sirah 

Iki slider can design various pull-tab molds according to the requirements of customers, replace the pull-tabs, and modify and add the base logo required by the guests.


 

5. Kualifikasi Produk saka3 Nylon ngarepan campuran spring head

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.

 

6.Packing lan pangiriman saka3 Nylon ngarep nganggo spring spring paduan

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.




Tags Panas: 3 Nylon ngarep kepala spring paduan, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.