3 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro3 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro3 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro3 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro3 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro3 Slider sing ora katon nilon

3 Slider sing ora katon nilon

Slider sing ora katon nilon 3 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis diuji SGS lan dilebokake ing pasar sawise lulus tes. Sistem manajemen mutu, perbaikan terus-terusan saka macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 Slider sing ora katon nilon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 3 Slider sing ora katon nilon product introduction

Slider sing ora katon nilon 3 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis diuji SGS lan dilebokake ing pasar sawise lulus tes. Sistem manajemen mutu, perbaikan terus-terusan saka macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


2. 3 Slider sing ora katon nilon product parameters (specifications)

Jeneng produk

3 Slider sing ora katon nilon

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Tutuk  dhuwur: 2.1MM

Tutuk width: 4.3MM

Jahitan kain0,85MM

Inti dasar: 1.8mm


3. Fitur produk lan aplikasi panggeser nylon sing ora katon

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4. 3 Rincian produk slider sing ora katon nilon

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.




5. 3 Kualifikasi Produk Slider Kahuripan Nylon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan perangkat keras, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


6. 3 Kemasan lan pengiriman invisibleslider nilon

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug






Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7.FAQ

Q1.apa kowe dadi pabrikan? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.


 

P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.

 

P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.


Tags Panas: 3 Slider sing ora katon nilon, China, Grosir, Akeh, Suplier, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.