3 nilon Wis nganggo sirah Muter
  • Air Pro3 nilon Wis nganggo sirah Muter
  • Air Pro3 nilon Wis nganggo sirah Muter
  • Air Pro3 nilon Wis nganggo sirah Muter
  • Air Pro3 nilon Wis nganggo sirah Muter

3 nilon Wis nganggo sirah Muter

Kepala puteran nganggo nilon positif 3 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS, dites lan dilebokake ing pasar, lan ngenalake produk sing sampurna. Sistem manajemen kualitas perusahaan terus nambah macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 nilon Wis nganggo sirah Muter

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.



1. 3 Nylon maju nganggo rotasi produk kepala Rotary:

Kepala puteran sing nganggo nylon positif digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Prodhuk produk wis liwati SGS, dites lan dilebokake ing pasar, lan produk sing dikenalake sampurna. Perusahaanâ € ™sistem manajemen mutu terus nambah macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


2.3 Parameter produk (spesifikasi) endhas puteran nylonforward-through

Jeneng produk

3 Nylon nganggo sirahe sing muter

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: cangkem

Dhuwur: 2.1MM

Lebar cangkeme: 4.3MM

Jahitan kain0,85MM

Inti dasar: 1.8mm


3. Fitur produk lan aplikasi kepala puteran nylonforward-through

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.



4. 3 Rincian produk nilon nganggo puteran

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.




5. 3 Kualifikasi Produk RotatingHead Nylon Nylon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan perangkat keras, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.



6. 3 nilon nganggo sirah Packing lan pengiriman

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu tukuvery:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.




P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat



Tags Panas: 3 nilon Wis nganggo kepala Rotating, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.