3 Kepala zipper plastik nilon
  • Air Pro3 Kepala zipper plastik nilon
  • Air Pro3 Kepala zipper plastik nilon
  • Air Pro3 Kepala zipper plastik nilon
  • Air Pro3 Kepala zipper plastik nilon

3 Kepala zipper plastik nilon

3 penarik zipper plastik nilon iki digawe saka POM. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus inspeksi lan dilebokake ing pasar.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 Kepala zipper plastik nilon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 3 Pambuka Nylon Plastik Zipper Puller

Penarik zipper plastik nilon 3 iki digawe saka POM. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan ngatasi inspeksi lan dilebokake ing pasar. Manajemen mutu produk sing sampurna wis dikenalake. Sistem, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. 3 Kepala zipper plastik nilon product parameters (specifications)

Jeneng produk

3 Kepala zipper plastik nilon

Materi produk

POM

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 2.1MM

Lebar cangkeme: 4.3MM

Jahitan kain0,85MM

Inti dasar: 1.8mm


3. Fitur produk lan aplikasi kepala zipper nilonplastik

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4. 3 Rincian produk kepala zipper plastik nilon

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5.3 Kualifikasi produk zipperhead plastik nilon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.

6, 3 Kemasan lan pengiriman zipperhead plastik nilon

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug



Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. apa kowe dadi pabrikan? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.


 

P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.

 

P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.


Tags Panas: 3 kepala zipper plastik nilon, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.