3 Nylon mbalik nembus
  • Air Pro3 Nylon mbalik nembus
  • Air Pro3 Nylon mbalik nembus
  • Air Pro3 Nylon mbalik nembus
  • Air Pro3 Nylon mbalik nembus

3 Nylon mbalik nembus

Kepala puteran anti-tindikan nilon 3 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus tes. Dheweke dilebokake ing pasar lan ngimpor produk sing sampurna. Sistem manajemen kualitas perusahaan terus nambah macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 Nylon rotasi endhas

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. Produksi sirah rotary anti-penetrating nilon:

Kepala puteran anti-tindikan nilon 3 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus tes. Dheweke dilebokake ing pasar lan produk sing impor sing sampurna. Perusahaanâ € ™sistem manajemen squality terus nambah macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


2.3 Prodhuk kepala puteran penetrasi balon nilon (spesifikasi)

Jeneng produk

3 Nylon rotasi endhas

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: cangkem

Dhuwur: 2.1MM

Lebar cangkeme: 4.3MM

Jahitan kain0,85MM

Inti dasar: 1.8mm


3. Fitur produk lan aplikasi endhas puteran nylonreverse penetrating

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4. 3 Rincian produk kepala nilon anti-penetrasi

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. 3 Kualifikasi Produk Kepala Nylon Anti-penetrasiRotating Head

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6.3 Kemasan lan transportasi sirah puteran nilon sing mbalikke

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug







Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tags Panas: 3 Nylon rotating head rotating head, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.