3 Penarik zipper Plastik Vislon
  • Air Pro3 Penarik zipper Plastik Vislon
  • Air Pro3 Penarik zipper Plastik Vislon
  • Air Pro3 Penarik zipper Plastik Vislon

3 Penarik zipper Plastik Vislon

3 Penarik zipper Plastik Vislon iki digawe saka POM. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Sistem manajemen mutu, perbaikan terus-terusan saka macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 Penarik zipper Plastik Vislon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 3 Penarik zipper Plastik Vislon  product introduction

Iki3 Penarik zipper Plastik Vislon digawe POM. Perusahaan wis lulus sertifikasi manajemen mutu ISO9001: 2008. Sistem manajemen kualitas, perbaikan terus-terusan saka macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. 3 Penarik zipper Plastik Vislon product parameters (specifications)

Jeneng produk

3 Penarik zipper Plastik Vislon

Materi produk

POM

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 2.7MM

Lebar cangkeme: 4.8MM

Jahitan kain0,95MM

Inti dasar: 1.95mm


3. Fitur produk lan aplikasi 3 VislonPlastic zipper puller

Ikizinc alloy automatic head is mostly used in clothing jackets, leather fronts, pockets, toys, and high-end luggage.


4. Product details of 3 Penarik zipper Plastik Vislon

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. Kualifikasi produk 3 zipper Plastik Vislon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


6. 3 # plastik plastik kemasan kepala ritsleting plastik lan pangiriman

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik



7. FAQ

Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.


 P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.

 

Q4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tags Panas: 3 Penarik ritsleting Plastik Vislon, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.