3 Kepala Vislon Spin Tarik
  • Air Pro3 Kepala Vislon Spin Tarik
  • Air Pro3 Kepala Vislon Spin Tarik
  • Air Pro3 Kepala Vislon Spin Tarik
  • Air Pro3 Kepala Vislon Spin Tarik
  • Air Pro3 Kepala Vislon Spin Tarik

3 Kepala Vislon Spin Tarik

Sirah 3 Vislon Spin Tull iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS, dites lan dilebokake ing pasar, lan ngenalake produk sing sampurna.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 Kepala Vislon Spin Tarik

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 3 Kepala Vislon Spin Tarik Product introduction

This 3 Kepala Vislon Spin Tarik is made of European and American zinc alloy. The company has passed the ISO9001: 2008 quality management system certification. It has a number of patents. All products have passed SGS, tested and put into the market, and introduced perfect products. The company’sistem manajemen mutu terus-terusan nambah macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake makarya kanthi kualitas.


2. 3 Kepala Vislon Spin Tarik Product parameters (specifications)

Jeneng produk

3 Kepala Vislon Spin Tarik

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: cangkem

Dhuwur: 2,7MM

Lebar cangkeme: 4.8MM

Jahitan kain0,95MM

Inti dasar: 1.95mm


3. 3 Kepala Vislon Spin Tarik Product features and applications

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4. 3 Kepala Vislon Spin Tarik Product details

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.




5. 3 Kepala Vislon Spin Tarik Product qualification

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem fasilitas piranti lunak hardwareand, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


6. 3 Kepala Vislon Spin Tarik Packaging and shipping

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5cm * 24cm * 22cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug








Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.


P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tags Panas: 3 Kepala Tarik Spinil Vislon, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.