3 Kepala spring paduan logam
  • Air Pro3 Kepala spring paduan logam
  • Air Pro3 Kepala spring paduan logam
  • Air Pro3 Kepala spring paduan logam

3 Kepala spring paduan logam

Kepala spring paduan logam 3 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduwe macem-macem paten lan kabeh produk wis dites dening SGS. Sawise nduweni kualifikasi, bakal dilebokake ing pasar, lan sistem manajemen kualitas produk lengkap bakal dilebokake, lan macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak bakal terus ditingkatake, supaya bisa ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3 Kepala spring paduan logam

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1. Pambuka produk 3 kepala alloyspring logam:

Kepala spring paduan logam 3 iki digawe saka paduan Eropa lan Americanzinc. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten lan kabeh produk wis dites deningSGS. Sawise nduweni kualifikasi, bakal dilebokake ing pasar, lan sistem manajemen kualitas produk lengkap bakal dilebokake, lan macem-macem fasilitas piranti keras lan perangkat keras bakal terus ditingkatake, supaya bisa ngatasi kualitas pasar.


2. 3 Parameter produk (spesifikasi) kepala spring paduan logam

Jeneng produk

3 Kepala spring paduan logam

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut torequirement

Ukurane

Ukuran rongga batin: cangkeme: 2.2 MM ambane cangkeme: 4.75MM


3. Fitur produk lan aplikasi kepala spring paduan logam

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake kanggo sandhangan, kanthong, rantai jins, tekstil omah, dolanan, lan barang sing paling dhuwur.


4. Detail produk springhead paduan logam

Slider iki bisa ngrancang macem-macem tab-tombol miturut sarat karo pelanggan, ngganti tab-tab, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.




5. 3 Kualifikasi Produk Kepala Logam Paduan Logam

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6.3 Kemasan lan pangiriman kepala alloyspring logam

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug






Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar saka pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Sing ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, wecan menehi pitakon babagan wektu pangiriman sing pas

Tags Panas: 3 Kepala musim semi paduan logam, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.