3 Nylon mbalik nganggo sirah semi paduan
  • Air Pro3 Nylon mbalik nganggo sirah semi paduan
  • Air Pro3 Nylon mbalik nganggo sirah semi paduan
  • Air Pro3 Nylon mbalik nganggo sirah semi paduan

3 Nylon mbalik nganggo sirah semi paduan

Kepala spring alloy mbalikke 3 Nylon digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3Nilon mbalik nganggo sirah spring ppariwarauan

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan buruh profesional sing wis terlatih. Lokakarya dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 3 Nylon mbalik nyandhang alloy spring hepariwara Pengenalan produk

Iki3Nylon mbalik nganggo sirah spring ppariwarauandigawe saka ppariwarauan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten lan kabeh produk Sawise dites lan nduweni kualifikasi dening SGS, bakal dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. Product parameters (specifications) of 3 Nylon mbalik nganggo sirah spring ppariwarauan

Jeneng produk

3 Nylon mbalik nganggo sirah spring ppariwarauan

Materi produk

Ppariwarauan seng

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 2.15MM

Lebar cangkeme: 4.3MM

Jahitan kain: 1.05MM

Inti dasar: 2


3. Fitur produk lan aplikasi saka3Nilon mbalikkeenganggo kepala spring ppariwarauan

Ikizinc alloy automatic hepariwara is mostly used in clothing fronts, pockets, home textiles, toys, and high-end luggage.


4. Rincian produk saka3Nilon mbalikkee wear alloy spring head

Ikislider can design various pull-tab molds according to the requirements of customers, replace the pull-tabs, and modify and pariwarad the base logo required by the guests.



5. Kualifikasi produk saka3Nilon mbalikkee wear alloy spring hepariwara

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


6. Pengepakan lan transportasi saka3Nylon mbalik nganggo sirah spring ppariwarauan

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. If you have any questions, please feel free to contact us. We will do our best. We have offices in Banglpariwaraesh, Turkey, Brazil, Morocco, Vietnam, and Cambodia.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: We export to Banglpariwaraesh, Vietnam, India, Turkey, Brazil, Morocco, etc., and are deeply loved by consumers.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: 3 Nylon mbalik nyandhang kepala musim semi paduan, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.