3U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro3U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro3U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro3U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro3U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro3U jinis mandheg ndhuwur

3U jinis mandheg ndhuwur

Stop top tipe 3U iki nggunakake produksi 65copper, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk liwat SGS, pengujian kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat lunak lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3U jinis mandheg ndhuwur

Guo Ruixiang Co., Ltd. duwe sejarahluwih saka10 taun produsen produk ritsleting. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga kerja profesional sing dilatih.

Ourworkshop dilengkapi: lapisan profesional kanthi personel profesional lan teknis, njamin kualitas produk ritsleting.


1. Pambuka produk

Iki3U jinis mandheg ndhuwurnggunakake 65copperproduction, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nomer paten dhewe, kabeh produk liwat SGS, dites kualifikasi kanggo ngetik merek, ngimpor sistem manajemen mutu produk, lan terus ningkatake perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake kanggo ngenggoni pasar kanthi kualitas.


2.Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

3U jinis mandheg ndhuwur

Materi produk

Tembaga

OEMODM

Khusus kanggo syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: dhuwur cangkeme:


3.Fitur produk lan aplikasi

Ikicopper U-stop is mostly used for metal zippers


4.Productdetails

Ikiproduct can be adjusted for single-weight height and width according to the guest's  syarat  



5.Kualifikasi Produk

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk nduweni kualifikasi dening SGS testingin menyang pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kesetaraan.


6.Kemasan andshipping 

Unit penjualan30000PCS

Ukuran paket siji: 32cm x 21cm x 21cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Sawise - layanan sales

Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana kontak. Kita bakal nindakake sing paling apik, duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7. FAQ

Q1.Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?

A1Kita produsen profesional luwih saka 10 taun lan kita duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.


 

P2.Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa aku bisa ngirim gratis?
A2Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging, kita ora nawakake freeshipping, lan yen sampeyan tuku produk akeh, kita bakal menehi sampeyan sawetara dhuwit.

P3.Apa sampeyan nindakake OEM?
A3Bener. Kita bisa menehi referensi nggambar desain miturut panjaluk sampeyan. Ngatur logo sesuai karo syarat .

 

Q4.Negara apa sing diekspor produk sampeyan? kanggo?
A4Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko lan liya-liyane, kanthi akeh konsumen sing tresna.

P5.Jam pira kiriman?
A5Delivery times are usually 5 to 10 days different depending on size and quantity. When we know the product details, we can tell you the exact delivery time .


Tags Panas: Stop stop top 3U, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.