4,5 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro4,5 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro4,5 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro4,5 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro4,5 Slider sing ora katon nilon
  • Air Pro4,5 Slider sing ora katon nilon

4,5 Slider sing ora katon nilon

Slider sing ora katon nilon 4,5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten. Kabeh produk wis lulus SGS. Sawise lulus tes, pasar bakal ditambahi lan kualitas produk bakal dikenalake.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

4,5 Slider sing ora katon nilon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 4,5 Pengantar produk saka nilon invisibleslider

Slider sing ora katon nilon 4,5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten. Kabeh produk ngluwihi SGS. Sawise lulus tes, pasar bakal ditambahi lan kualitas produk bakal dikenalake. Sistem manajemen, perbaikan piranti lunak piranti keras lan piranti keras terus-terusan, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. 4,5 Slider sing ora katon nilon product parameters (specifications)

Jeneng produk

4,5 Slider sing ora katon nilon

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 2.1MM

Lebar cangkeme: 4.3MM

Jahitan kain0,85MM

Inti dasar: 1.8mm


3. 4,5 Fitur produk lan aplikasi panggeser nylon sing ora katon

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4. 4,5 Rincian produk kanggo slider sing ora katon nilon

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. 4.5 Kualifikasi Produk Nylon InvisibleSlider

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6.4.5 Kemasan lan pengiriman invisiblesliders nilon

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7.FAQ

Q1. apa kowe dadi pabrikan? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.


 

P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.

 

P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tags Panas: 4,5 Slider sing ora katon nilon, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.