4,5 Slider baja tahan karat
  • Air Pro4,5 Slider baja tahan karat
  • Air Pro4,5 Slider baja tahan karat
  • Air Pro4,5 Slider baja tahan karat

4,5 Slider baja tahan karat

Slider stainless steel 4.5YG iki digawe saka 304 stainless steel. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Geser stainless steel 4.5YG

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1. Pambuka produk geser 4.5st stainless steel

This Geser stainless steel 4.5YG is made of 304 stainless steel. The company has passed ISO9001: 2008 quality management system certification.Wis akeh paten lan ngenalake sistem manajemen mutu produk sing lengkap. , Ngapikake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan nyoba kanggo ngatasi pasar kanthi kualitas.


2. Geser stainless steel 4.5YG product parameters (specifications)

Jeneng produk

Geser stainless steel 4.5YG

Materi produk

Waja tahan karat

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran rongga batin: dhuwur cangkeme: 2.05-2.15MM

Lebar cangkeme: 4.35-4.45MM

Jahitan kain: 0.8-0.9MM


3. Fitur produk lan aplikasi geser baja tahan karat4.5YGr

Slider stainless steel iki biasane digunakake kanggo ritsleting jins, sing duwe kaluwihan tinimbang rega tembaga.


4. Rincian produk steelslider stainless steel 4.5YG

Geser iki bisa nyetel bobote unit (kayata 780 pcs / KG, 860 pcs / KG) miturut sarat pelanggan, lan nambah LOGO sing dibutuhake pelanggan.

 


5. Kualifikasi produk geser 4.5st stainless steel

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, lan duwe sawetara paten. Produk produk wis dites dening SGS lan dilebokake ing pasar. Kita wis ngenalake sistem manajemen mutu produk sing lengkap, lan terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak kanggo ngupayakake kualitas Dominasi pasar.


6. Kemasan lan pangiriman geser baja 4.5YGst stainless

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 32mm * 21mm * 18mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: 4.5 Slider baja tahan karat, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.