4 Geser baja tahan karat
  • Air Pro4 Geser baja tahan karat

4 Geser baja tahan karat

Pambuka produk geser baja tahan karat 4YG: Slider stainless steel 4YG iki digawe saka 304 stainless steel.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Geser stainless steel 4YG

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1. Pambuka produk slider stainless steel 4YG

This Geser stainless steel 4YG is made of 304 stainless steel. The company has passed ISO9001: 2008 quality management system certification. It has a number of patents and has introduced a complete product quality management system. Improve various hardware and software facilities, and strive to occupy the market with quality.


2. Product parameters (specifications) of Geser stainless steel 4YG

Produk name

Geser stainless steel 4YG

Materi produk

Waja tahan karat

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran growong batin: dhuwur cangkeme: 2.35-2.45MM

Lebar cangkeme: 5.15-5.25MM

Jahitan kain: 0.8-0.9MM


3. Fitur produk lan aplikasi geser baja 4YGst stainless

Slider stainless steel iki biasane digunakake kanggo ritsleting jeans, lan duwe kaluwihan tinimbang slider tembaga.


4. Rincian produk steelslider stainless 4YG

Geser iki bisa nyetel bobote unit (kayata 680 pcs / KG, 760 pcs / KG) miturut syarat pelanggan, lan nambah LOGO sing dibutuhake pelanggan.

  


5. Kualifikasi produk slider stainless steel 4YG

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, lan duwe sawetara paten. Kabeh produk wis diuji dening SGS lan dilebokake ing pasar. Kita wis ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas piranti lunak lan piranti lunak kanggo ngupayakake kualitas Dominasi pasar.


6. Kemasan lan pangiriman slider stainless steel 4YG

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 32mm * 21mm * 21mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: 4 Slider baja tahan karat, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.