4 garis waos ritsleting
  • Air Pro4 garis waos ritsleting
  • Air Pro4 garis waos ritsleting
  • Air Pro4 garis waos ritsleting
  • Air Pro4 garis waos ritsleting

4 garis waos ritsleting

4 garis waos ritsleting logam iki digawe saka 65 tembaga, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk yaiku SGS, pengujian kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik , lan terus ningkatake fasilitas perangkat lunak lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

4 Kawat waos ritsleting logam

Guo Ruixiang Co., Ltd. duwe sejarahluwih saka10 taun produsen produk ritsleting. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga kerja profesional sing dilatih.

Ourworkshop dilengkapi: lapisan profesional kanthi personel profesional lan teknis, njamin kualitas produk ritsleting.


1.Pitepangan produk

Iki4 waos ritsleting logam baris digawe 65 tembaga, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nomer paten dhewe, kabeh produk SGS, pengujian kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen produktivitas sing apik, lan terus ningkatake perangkat keras lan piranti lunak , lan ngupayakake ngrebut kasetaraan pasar.


2.Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

4 Kawat waos ritsleting logam

Materi produk

Tembaga

OEMODM

Khusus kanggo syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: dhuwur cangkeme


3.Fitur produk lan aplikasi

Produk iki biasane digunakake kanggo ritsleting logam.


4.Productdetails

Produk iki bisa diatur kanggo dhuwur lan jembaré siji-bobot miturut sarat tamu.



5.Kualifikasi Produk

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk nduweni kualifikasi dening SGS testingin menyang pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kesetaraan.


6.Kemasan andshipping

Unit penjualan30000PCS

Ukuran paket siji: 32cm x 21cm x 21cm

Wektu Pangiriman

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Sawise - layanan sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana kontak. Kita bakal nindakake sing paling apik, duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehake saran sing apik.


7. FAQ

Q1.Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
A1Kita dadi pabrikan profesional luwih saka 10 taun lan kita duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar ing pabrik kita.



P2.Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa aku bisa ngirim gratis?

A2Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging, kita ora nawakake freeshipping, lan yen sampeyan tuku produk akeh, kita bakal menehi sampeyan sawetara dhuwit.

P3.Apa sampeyan nindakake OEM?
A3Bener. Kita bisa menehi referensi nggambar desain miturut panjaluk sampeyan. Ngatur logo sesuai karo syarat .

 

Q4.Negara apa sing diekspor produk sampeyan? kanggo?
A4Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko lan liya-liyane, kanthi akeh konsumen sing tresna.

P5.Jam pira kiriman?
A5: Wektu pangiriman biasane 5 nganti 10 dina beda-beda gumantung saka ukuran lan ukuran. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.


Tags Panas: 4 garis waos ritsleting, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.