5 Ora ylon ora ngunci Tarik sirah
  • Air Pro5 Ora ylon ora ngunci Tarik sirah
  • Air Pro5 Ora ylon ora ngunci Tarik sirah
  • Air Pro5 Ora ylon ora ngunci Tarik sirah

5 Ora ylon ora ngunci Tarik sirah

Slider tanpa kunci nilon 5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus tes. Dheweke dilebokake ing pasar lan ngimpor produk sing sampurna. Sistem manajemen kualitas perusahaan terus nambah macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 Nylon ora ana kunci Tarik sirah

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 5 Pengenalan produk slider non-locking nilon

Slider tanpa kunci nilon 5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis ngluwihi SGS lan lulus tes. Dheweke dilebokake ing pasar lan produk sampingan sing diimpor. Perusahaanâ € ™sistem manajemen mutu terus-terusan nambah macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake makarya kanthi kualitas.


2. 5 Parameter produk geser non-locking nilon (spesifikasi)

Jeneng produk

5 Nylon ora ana kunci Tarik sirah

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: cangkem

Dhuwur: 3,3MM

Lebar cangkeme: 6.3MM

Jahitan kain0.9MM

Inti dasar: 2.2mm


3. 5 Fitur produk lan aplikasi panggeser tanpa nilon

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake kanggo ngarep sandhangan, kanthong, tekstil omah, dolanan, lan barang sing paling apik.


4,5 Rincian produk kanggo slider non-locking nilon

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. Kualifikasi 5 Produk Slider Lockless Nylon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6.5 Kemasan lan pengiriman nilon non-lockingslider

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7. FAQ

Q1. apa kowe dadi pabrikan? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.


 

P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.


Tags Panas: 5 ylon no lock Pull head, China, Grosir, Massal, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.