5 Kepala otomatis nilon
  • Air Pro5 Kepala otomatis nilon
  • Air Pro5 Kepala otomatis nilon

5 Kepala otomatis nilon

Kepala otomatis 5 nilon iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 Kepala otomatis nilon

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1.Intr Productoduction 5 sirah nylonautomatis

Kepala otomatis 5 nilon iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Akut duwe macem-macem paten. Kabeh produk ngluwihi SGS lan lulus inspeksi. Ketik pasar, lebokake sistem manajemen kualitas produk lengkap, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2.5 paramèter produk otomatis nilon (spesifikasi)

Jeneng produk

5Nilon sirah otomatis

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran growong batin: Dhuwur cangkeme: 2.75MM

Lebar cangkeme: 6.05MM

Jahitan kain; 1.1MM

Inti dasar: 2.45mm


3. Fitur produk lan aplikasi 5 kepala otomatis nilon

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing ngarepe klambi, kanthong, tekstil omah, dolanan, lan koper mewah.


4. Rincian produk saka5 sirah otomatis nilon

Slider iki bisa ngrancang macem-macem tab-tabler miturut syarat pelanggan, ngganti tab-tab, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake pelanggan.

 


5. Kualifikasi produk saka5 sirah otomatis nilon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


6.Pengepakan lan pangiriman saka5 sirah otomatis nilon

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: 5 kepala otomatis nilon, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.