5 Nylon nganggo sirah semi paduan
  • Air Pro5 Nylon nganggo sirah semi paduan
  • Air Pro5 Nylon nganggo sirah semi paduan
  • Air Pro5 Nylon nganggo sirah semi paduan
  • Air Pro5 Nylon nganggo sirah semi paduan

5 Nylon nganggo sirah semi paduan

Kepala spring paduan 5-nilon iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten lan kabeh produk Sawise dites lan nduweni kualifikasi dening SGS, bakal dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 Nylon nganggo sirah semi paduan

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1. Pambuka produk kepala aloi 5-nilon:

Kepala spring paduan 5-nilon digawe saka paduan Eropa lan Americanzinc. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten lan kabeh produk Sawise dites lan kualifikasi dening SGS, bakal dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas piranti lunak hardwareand, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. Parameter produk (spesifikasi) kepala spring paduan positif 5nylon

Jeneng produk

5Nylon nganggo sirah alloys spring

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut torequirement

Ukurane

Ukuran rongga batin: Tutuk: 2.75MM Lebar cangkeme: 6.05MM


3. Karakteristik produk lan aplikasi 5 kepala spring paduan lurus liwat nilon

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake kanggo ngarep sandhangan, kanthong, tekstil omah, dolanan, lan barang sing paling apik.


4.5 Rincian produk endhas spring nilon positif-nylon

Slider iki bisa ngrancang macem-macem tab-tabler miturut syarat pelanggan, ngganti tab-tab, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. Kualifikasi Produk 5 Kepala Spring WearingAlloy Spring

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6.5 Kemasan lan pengiriman kepala spring paduan nylonpositive-wear

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar saka pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Sing ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, wecan menehi pitakon babagan wektu pangiriman sing pas

Tags Panas: 5 Nylon nganggo kepala semi paduan, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.