5 Nylon mbalik nembus sirah sing muter
  • Air Pro5 Nylon mbalik nembus sirah sing muter
  • Air Pro5 Nylon mbalik nembus sirah sing muter
  • Air Pro5 Nylon mbalik nembus sirah sing muter
  • Air Pro5 Nylon mbalik nembus sirah sing muter

5 Nylon mbalik nembus sirah sing muter

Slider rotary tindikan 5 nylon mbalikke digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan ngliwati pamriksa lan dikenalake menyang pasar. Pengenalan sistem manajemen Kualitas produk lengkap, terus ningkatake fasilitas perangkat keras lan perangkat lunak kelas kapisan, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 nilon Reverse penetration Spin Tarik sirah

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1.5 nilon Reverse penetration Spin Tarik sirah Product introduction:

Slider rotary tindikan bolongan 5 nilon digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Nduweni macem-macem paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus pamriksa lan dikenalake menyang pasar. Pengantar manajemen kualitas produk lengkapsistem, terus ningkatake fasilitas hardware lan software kelas kapisan, lan ngupayakake ngrebut kualitas pasar.


2.5 nilon Reverse penetration Spin Tarik sirah Product parameters (specifications)

jeneng produk

5 nilon Reverse penetrasi sirah SpinPull

materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

ukuran

Inner cavity ukuran: mouth

dhuwur: 2,75MM

jembaré tutuk: 6.05MM

Jahitan kain1.1MM

inti basa: 2.45mm


3.5 nilon Reverse penetration Spin Tarik sirah Product features and applications

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4.5 nilon Reverse penetration Spin Tarik sirah Product details

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.




5.5 nilon Reverse penetration Spin Tarik sirah Product qualification

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6.5 nilon Reverse penetration Spin Tarik sirah Packaging and shipping

Unit penjualan: 1000PCS

Single package ukuran: 35.5cm*24cm*22cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug








Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Answer: According to the ukuran and quantity, the delivery time is usually 5~10 days. When we know the product details, we can tell you the exact delivery time.







Tags Panas: 5 Nylon mbalik nembus kepala puteran, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.