5 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan
  • Air Pro5 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan
  • Air Pro5 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan
  • Air Pro5 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan
  • Air Pro5 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan

5 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan

Kepala spring paduan anti-tindikan nilon 5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis akeh paten lan kabeh produk Sawise dites lan nduweni kualifikasi dening SGS, bakal dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1. Pambuka produk 5 kepala semi paduan nylonanti-tindikan:

Kepala spring paduan anti-tindikan nilon 5 digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis akeh paten lan produk kabeh Sawise dites lan kualifikasi dening SGS, bakal dilebokake ing merek dagang, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, lan terus nambah macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake makarya kanthi kualitas.


2. 5 Parameter produk (spekications) kepala spring paduan anti-tindikan ofnylon

Jeneng produk

5 Nylon mbalik liwat spring spring

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut torequirement

Ukurane

Ukuran rongga batin: Tutuk: 2.75MM Lebar cangkeme: 6.05MM


3. Fitur produk lan aplikasi kepala spring paduan anti-penetrating ofnylon

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake kanggo sandhangan, kanthong, tekstil omah, dolanan, lan koper mewah.


4.5 Rincian produk kepala musim semi anti-tindikan nilon

Slider iki bisa ngrancang macem-macem tab-tombol miturut sarat karo pelanggan, ngganti tab-tab, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.

5. Kualifikasi Produk 5 Kepala Spring Alloy-tindikan NylonAnti

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. 5 kemasan lan transportasi endhas spring paduan nilon

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar saka pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Sing ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, wecan menehi pitakon babagan wektu pangiriman sing pas

Tags Panas: 5 Nylon mbalikke liwat kepala musim semi paduan, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.