5 geser baja tahan karat
  • Air Pro5 geser baja tahan karat

5 geser baja tahan karat

Slider stainless steel 5YG iki digawe saka 304 stainless steel. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Geser stainless steel 5YG

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1.Pengenalan produk geser baja 5YGstioxid

This Geser stainless steel 5YG is made of 304 stainless steel. The company has passed ISO9001: 2008 quality management system certification. It has a number of patents and has introduced a complete product quality management system. Improve various hardware and software facilities, and strive to occupy the market with quality.


2.Product parameters (specifications) of Geser stainless steel 5YG

Jeneng produk

Geser stainless steel 5YG

Materi produk

Waja tahan karat

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran growong batin: dhuwur cangkeme: 2.65-2.75MM

Ambane cangkeme: 5.95-6.05MM

Jahitan kain: 0.85-0.95MM


3. Fitur produk lan aplikasi geser baja 5YGst stainless

Slider stainless steel iki biasane digunakake kanggo ritsleting jeans, lan duwe kaluwihan tinimbang slider tembaga.


4. Detail produk saka steelslider stainless 5YG

Geser iki bisa nyetel bobote unit (kayata 500 pcs / KG, 580 pcs / KG) miturut syarat-syarat pelanggan, lan nambah LOGO sing dibutuhake pelanggan.

 


5. Kualifikasi produk slider stainless steel 5YG

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. Kemasan lan pangiriman slider stainless steel 5YG

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: 5 geser baja tahan karat, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.