5 Kepala spring paduan vislon
  • Air Pro5 Kepala spring paduan vislon
  • Air Pro5 Kepala spring paduan vislon
  • Air Pro5 Kepala spring paduan vislon

5 Kepala spring paduan vislon

Kepala spring paduan waos karet 5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe akeh paten, lan kabeh produk yaiku SGS, Sawise ngliwati inspeksi, dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak , lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 Kepala spring paduan vislon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1. Pambuka produk kepala alloyspring 5Vislon:

Kepala spring paduan waos karet 5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe akeh paten, lan kabeh produk yaiku SGS, Sawise ngliwati inspeksi, dilebokake menyang pasar, ngenalake sistem manajemen mutu lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas piranti lunak hardwareand, lan ngupayakake kanggo ngenggoni pasar kanthi kualitas.


2. 5 produk logam kepala paduan waos karet (spesifikasi)

Jeneng produk

5 Kepala spring paduan vislon

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut torequirement

Ukurane

Ukuran rongga batin: cangkeme: 3,3MM ambane cangkeme: 6.3MM


3. The product characteristics and application of 5 Kepala spring paduan vislon

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang sing paling apik.


4.5 Rincian produk saka kepala alloyspring untu karet

Slider iki bisa ngrancang macem-macem tab-tombol miturut sarat karo pelanggan, ngganti tab-tab, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. 5 Kualifikasi produk endhas spring karet waos karet

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. 5 Kemasan lan pangiriman kepala spring waos karet

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Sing ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, wecan menehi pitakon babagan wektu pangiriman sing pas

Tags Panas: 5 Kepala musim semi paduan Vislon, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.