5 Slider non-locking Vislon
  • Air Pro5 Slider non-locking Vislon
  • Air Pro5 Slider non-locking Vislon
  • Air Pro5 Slider non-locking Vislon
  • Air Pro5 Slider non-locking Vislon

5 Slider non-locking Vislon

untu 5gue ora ana kunci Tarik sirah digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis dites dening SGS lan dilebokake ing pasar sawise lulus tes. Sistem manajemen kualitas produk, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 Slider non-locking Vislon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1.5 5 Slider non-locking Vislon Product introduction

Tuntu 5gue ora ana kunci Tarik sirah digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Prodhuk produk wis dites dening SGS lan dilebokake ing pasar sawise ngliwati tes paling gedhe. Sistem manajemen kualitas produk, terus ningkatake macem-macem fasilitas piranti lunak lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. Parameter produk (spesifikasi) slider ngunci tanpa kunci kanthi 5 untu karet

Jeneng produk

5 Slider non-locking Vislon

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: cangkem

Dhuwur: 3,3MM

Lebar cangkeme: 6.3MM

Jahitan kain0.9MM

Inti dasar: 2.2mm


3. Fitur produk lan aplikasi geser ngunci 5glue-toothnon-locking

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4. 5 Rincian produk saka karet-waos non-lockingslider

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.




5. Kualifikasi Produk 5 Tooth LocklessSlider Karet

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. 5 Kemasan lan pangiriman slider ngunci karet-waos gigi

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.



P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.


Q4.negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.



Tags Panas: Slider non-locking 5 Vislon, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.