5 Kepala puteran Vislon
  • Air Pro5 Kepala puteran Vislon
  • Air Pro5 Kepala puteran Vislon
  • Air Pro5 Kepala puteran Vislon
  • Air Pro5 Kepala puteran Vislon
  • Air Pro5 Kepala puteran Vislon

5 Kepala puteran Vislon

Kepala rotasi 5 Vislon iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Sistem manajemen mutu, perbaikan terus-terusan saka macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 Kepala puteran Vislon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 5 Kepala puteran Vislon Product introduction

Kepala rotasi 5 Vislon iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan kasebut wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Sistem manajemen mutu, perbaikan terus-terusan saka macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


2. 5 Kepala puteran Vislon product parameters (specifications)

jeneng produk

5 Vislon  sirah muter

materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

ukuran

Inner cavity ukuran: mouth

dhuwur: 3,3MM

jembaré tutuk: 6.3MM

Jahitan kain0.9MM

inti basa: 2.2mm


3. The product characteristics and application of 5Glue teeth sirah muter

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4, 5 Rincian produk saka puteran untu karet

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. Kualifikasi Produk 5 Kepala Rotary Lem

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen produktivitas lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


6 .5 Packaging and transportation of the rubber tooth sirah muter 

Unit penjualan: 1000PCS

Single package ukuran: 35.5cm*24cm*22cm

 wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug






Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Answer: According to the ukuran and quantity, the delivery time is usually 5~10 days. When we know the product details, we can tell you the exact delivery time.


Tags Panas: 5 Kepala puteran Vislon, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.