Slider tembaga 5 YG
  • Air ProSlider tembaga 5 YG

Slider tembaga 5 YG

Slider tembaga 5YG iki digawe saka 65 tembaga. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Slider tembaga 5YG

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD. minangka pabrikan utama produk ritsleting kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan para profesional sing wis terlatih.Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1.Pengantar produk slider 5YGcopper

This Slider tembaga 5YG is made of 65 copper. The company has passed the ISO9001: 2008 quality management system certification. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan dites sawise nduweni kualifikasi. Pasar, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem fasilitas piranti lunak lan perangkat keras, lan ngupayakake ngrebut produk kasebute pasar kanthi kualitas.


2. Slider tembaga 5YG product parameters (specifications)

Jeneng produk

Slider tembaga 5YG

Materi produk

Tembaga

OEM & ODM

Miturut sarat

Ukurane

Ukuran growong batin: dhuwur cangkeme: 2.35-2.45MM

Lebar cangkeme: 5.15-5.25MM

Jahitan kain: 0.8-0.9MM


3. Fitur produk lan aplikasi geser 5YGcopper

Slider tembaga iki biasane digunakake kanggo jeansziper, lan perusahaan terkenal SAB, IDEAL, TEX kabeh wis tuku slider iki saka perusahaan kita.


4. Product details of Slider tembaga 5YG

Slider iki bisa nyetel bobote unit (kayata 420 pcs / KG, 460 pcs / KG) miturut syarat pelanggan, lan nambah LOGO sing dibutuhake pelanggan.


 

5. Kualifikasi produk copperslider 5YG

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, lan duwe sawetara paten. Produk produk wis dites dening SGS lan dilebokake ing pasar. Kita wis ngenalake sistem manajemen mutu produk sing lengkap, lan terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak kanggo ngupayakake kualitas Dominasi pasar.


6. Kemasan lan pangiriman copperslider 5YG

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5mm * 24mm * 22mm

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug


Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehake kontak sampeyan. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe afactory?

A: Kita minangka pabrikan profesional sadurunge 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.

  

P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa freeshipping bisa ditindakake?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise mriksa lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis.Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambaran desain gambar miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut kabutuhan.


P4. Negara sing produk sing diekspor?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane, lan ditresnani konsumen.


P5. Jam pira kiriman?

A: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita ora menehi wektu pangiriman sing pas.



Tags Panas: Slider tembaga 5 YG, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.