5 Kepala spring paduan logam
  • Air Pro5 Kepala spring paduan logam
  • Air Pro5 Kepala spring paduan logam
  • Air Pro5 Kepala spring paduan logam

5 Kepala spring paduan logam

Kepala spring paduan logam 5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis diuji SGS lan dilebokake ing pasar sawise lulus tes. Sistem manajemen mutu, perbaikan terus-terusan saka macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5 Kepala spring paduan logam

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. Pambuka produk kepala logam paduan logam:

Kepala spring paduan logam 5 iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis diuji SGS lan dilebokake ing pasar sawise lulus tes. Sistem manajemen mutu, perbaikan terus-terusan saka macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


2. 5 Parameter produk kepala logam paduan (spesifikasi)

Jeneng produk

5 Kepala spring paduan logam

Bahan Produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut torequirement

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 2.86MM

Lebar cangkeme: 6.1MM

Jahitan kain: 1.05MM

Inti dasar: 2.65mm


3. Fitur produk lan aplikasi kepala alloyspring logam

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4.5 Rincian produk kepala logam paduan logam

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.




5. Kualifikasi Produk 5 SpringHead Paduan Logam

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6.5 Kemasan lan pangiriman kepala spring paduan logam

Unit penjualan: 1000PCS

Ukuran paket siji: 35.5cm * 24cm * 22cmwektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

7. FAQ
Q1.apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tags Panas: 5 Kepala musim semi paduan logam, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.