5U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro5U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro5U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro5U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro5U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro5U jinis mandheg ndhuwur

5U jinis mandheg ndhuwur

Pungkasan 5U iki nggunakake 65 produksi tembaga, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk yaiku SGS, pengujian sing memenuhi syarat kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat lunak lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

5U jinis mandheg ndhuwur

Guo Ruixiang Co., Ltd. duwe sejarahluwih saka10 taun produsen produk ritsleting. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga kerja profesional sing dilatih.

Ourworkshop dilengkapi: lapisan profesional kanthi personel profesional lan teknis, njamin kualitas produk ritsleting.


1.Pitepangan produk

Iki5U jinis mandheg ndhuwurnggunakake produksi tembaga 65, perusahaan kasebut ngluwihi sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk yaiku SGS, pengujian sing memenuhi syarat kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk swara, lan terus ningkatake perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2.Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

5U jinis mandheg ndhuwur

Materi produk

Tembaga

OEMODM

Customized miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin: cangkeme:


3.Fitur produk lan aplikasi

Ikicopper U-stop is mostly used for metal zippers


4.Productdetails

Ikiproduct can be adjusted for single-weight height and width according to the guest's  syarat  



5.Kualifikasi Produk

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk nduweni kualifikasi dening SGS testingin menyang pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kesetaraan.


6.Kemasan andshipping

Unit penjualan30000PCS

Ukuran paket siji: 32cm x 21cm x 21cm

Wektu Pengiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Sawise - layanan sales

Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana kontak. Kita bakal nindakake sing paling apik, duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehake saran sing apik


7. FAQ

Q1.Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
A1Kita dadi pabrikan profesional luwih saka 10 taun lan kita duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar ing pabrik kita.


 

Q2.Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa aku bisa ngirim gratis?
A2Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging, kita ora nawakake freeshipping, lan yen sampeyan tuku produk akeh, kita bakal menehi sampeyan sawetara dhuwit.

Q3.Apa sampeyan nindakake OEM?
A3Bener. Kita bisa menehi referensi nggambar desain miturut panjaluk sampeyan. Ngatur logo sesuai karo syarat .

 

Q4.Negara apa sing diekspor produk sampeyan? kanggo?
A4Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko lan liya-liyane, kanthi akeh konsumen sing tresna.

Q5.Jam pira kiriman?
A5Wektu pangiriman biasane 5 nganti 10 dina beda-beda gumantung saka ukuran lan jumlah. Nalika ngerti babagan produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tags Panas: Stop stop top tipe 5U, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.