7 Garis mandeg ngisor tembaga
  • Air Pro7 Garis mandeg ngisor tembaga
  • Air Pro7 Garis mandeg ngisor tembaga
  • Air Pro7 Garis mandeg ngisor tembaga
  • Air Pro7 Garis mandeg ngisor tembaga

7 Garis mandeg ngisor tembaga

Garis ngisor tembaga 7 iki digawe saka 65 tembaga. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten dhewe. Kabeh produk wis lulus SGS lan dites banjur dilebokake ing pasar. Sistem manajemen kualitas produk lengkap wis dilebokake, lan macem-macem produk terus ditingkatake. Piranti lunak lan fasilitas perangkat keras, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

7 garis ngisor tembaga

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. Pitepangan produk

This 7 garis ngisor tembaga It is made of 65 copper. The company has passed ISO9001: 2008 quality management system certification. It has a number of own patents. All products have passed SGS and are tested and put into the market. A complete product quality management system has been introduced, and various products have been continuously improved. Software and hardware facilities, and strive to occupy the market with quality.


2. Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

7 garis ngisor tembaga

Materi produk

Tembaga

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:  Dhuwur cangkem:


3. Fitur produk lan aplikasi

Produk iki biasane digunakake ritsleting formetal.


4. Rincian produk

Dhuwur lan jembaré unitweight bisa diatur miturut sarat karo para pelanggan.ã € ‚



5. Kualifikasi produk

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe paten dhewe, kabeh produk wis diuji dening SGS lan dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen mutu produktivitas sing lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak kanggo ngupayakake dominasi kualitas pasar.


6. Kemasan lan pengiriman

Unit penjualan: 30000PCS

Paket tunggal: 32cm * 21cm * 21cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.

7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat

Tags Panas: 7 garis mandheg ngisor tembaga, China, Grosir, Akeh, Suplier, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.