7 Slider non-kunci logam
  • Air Pro7 Slider non-kunci logam
  • Air Pro7 Slider non-kunci logam
  • Air Pro7 Slider non-kunci logam

7 Slider non-kunci logam

Slider non-locking 7 Metal iki digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus tes. Dheweke dilebokake ing pasar lan ngimpor produk sing sampurna. Sistem manajemen kualitas perusahaan terus nambah macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

7 Slider non-kunci logam

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. Pambuka produk 7 Metal non-lockingslider

This 7 Slider non-kunci logam is made of European and American zinc alloy. The company has passed the ISO9001: 2008 quality management system certification. It has a number of patents. All products have passed SGS and passed the test. They are put on the market and imported perfect products. The company’sistem manajemen mutu terus-terusan nambah macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake makarya kanthi kualitas.


2. 7 Parameter produk (spesifikasi) panggeser pengunci logam

Jeneng produk

7 Slider non-kunci logam

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:

Dhuwur cangkeme: 2.86MM

Lebar cangkeme: 6.1MM

Jahitan kain: 1.05MM

Inti dasar: 2.65mm


3. 7 Fitur produk lan aplikasi panggeser metalon-locking

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4,7 Rincian produk geser non-kunci logam

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5,7 Kualifikasi Produk Slider Tanpa Kunci Logam

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. 7 Kemasan lan pangiriman logam non-lockingslider

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Dadi negotiated




Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7. FAQ

Q1. apa kowe dadi pabrikan? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.


 

P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.

 

Q4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tags Panas: 7 Slider non-locking logam, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.