7 Nylon nganggo sirah muter
  • Air Pro7 Nylon nganggo sirah muter
  • Air Pro7 Nylon nganggo sirah muter
  • Air Pro7 Nylon nganggo sirah muter
  • Air Pro7 Nylon nganggo sirah muter

7 Nylon nganggo sirah muter

7nylon iki nganggo sirah Spin Tull, digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus inspeksi lan dilebokake ing pasar.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

7 nilon Wis nganggo sirah Spin Tarik

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1.7 nilon Wis nganggo sirah Spin Tarik Product introduction

7nylon iki nganggo sirahe Tarik Spin digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis ngluwihi SGS lan lulus inspeksi lan dilebokake ing pasar. Sistem manajemen kualitas produk lengkap wis dilebokake kanggo nambah produk kanthi terus-terusan. Piranti lunak lan fasilitas perangkat keras proyek, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2.7 nilon Wis nganggo sirah Spin Tarik Product parameters (specifications)

jeneng produk

7 nilon Wis nganggo sirah Spin Tarik

materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

ukuran

Inner cavity ukuran: mouth

dhuwur: 2,9MM

jembaré tutuk: 6.65MM

Jahitan kain1MM

inti basa: 2.65mm


3.7 nilon Wis nganggo sirah Spin Tarik Product features and applications

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4.7 nilon Wis nganggo sirah Spin Tarik Product details

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.




5.7 nilon Wis nganggo sirah Spin Tarik Product qualification

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan perangkat keras, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


6.7 nilon Wis nganggo sirah Spin Tarik Packaging and shipping

Unit penjualan: 1000PCS

Single package ukuran: 35.5cm*24cm*22cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik

7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,
Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Answer: According to the ukuran and quantity, the delivery time is usually 5~10 days. When we know the product details, we can tell you the exact delivery time.


Tags Panas: 7 Nylon nganggo sirah sing muter, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.