7 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan
  • Air Pro7 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan
  • Air Pro7 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan
  • Air Pro7 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan
  • Air Pro7 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan

7 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan

Kepala spring paduan anti-tindikan 7 nilon digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Sistem manajemen kualitas produk, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

7 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. 7 Pengenalan produk kepala paduan anti-penetrasi nilon:

Tkepala spring paduan anti-tindikan 7 nilon digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Sistem manajemen kualitas produk, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngupayakake pasar kanthi kualitas.


2. 7 Nylon mbalikke liwat sirah spring paduan product parameters (specifications)

Jeneng produk

7 Nylon mbalikke liwat sirah alloys spring

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: cangkem

Dhuwur: 2.9MM

Lebar cangkeme: 6.65MM

Jahitan kain1MM

Inti dasar: 2.65mm


3. 7 Fitur produk lan aplikasi kepala spring paduan sing nembus nylonanti

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4,7 Rincian produk kepala nilon anti-penetrasi nilon

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. 7 Kualifikasi Produk Kepala Spring Paduan Anti-tindikan Nylon

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. Pengepakan lan pengiriman kepala semi nilon anti-penetratingalloy

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7. FAQ

Q1, apa sampeyan aman Produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.


 

P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat

Tags Panas: 7 Nylon mbalikke liwat kepala musim semi paduan, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.