7 garis waos ritsleting
  • Air Pro7 garis waos ritsleting
  • Air Pro7 garis waos ritsleting
  • Air Pro7 garis waos ritsleting
  • Air Pro7 garis waos ritsleting

7 garis waos ritsleting

7 garis waos ritsleting logam iki digawe saka 65 tembaga, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk SGS, pengujian kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik , lan terus ningkatake fasilitas perangkat lunak lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

7 Kawat waos ritsleting logam

Guo Ruixiang Co., Ltd. duwe sejarahluwih saka10 taun produsen produk ritsleting. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga kerja profesional sing dilatih.

Ourworkshop dilengkapi: lapisan profesional kanthi personel profesional lan teknis, njamin kualitas produk ritsleting.


1.Pitepangan produk

Iki7 garis waos ritsleting logamdigawe saka 65 tembaga, perusahaan wis lolos sertifikasi sistem manajemen mutu theISO9001: 2008, kabeh paten dhewe, kabeh produk yaiku SGS, tes sing mumpuni kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk swara, lan terus ningkatake perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut kasetaraan pasar.


2.Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

7 Ritsleting logam menyangkabel liyane

Materi produk

Tembaga

OEMODM

Khusus kanggo syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin: cangkeme


3.Fitur produk lan aplikasi

Ikiproduct is mostly used for metal zippers.


4.Productdetails

Ikiproduct can be adjusted for single-weight height and width according to the guest's  requirements.  



5.Kualifikasi Produk

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk nduweni kualifikasi dening SGS testingin menyang pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kesetaraan.


6.Kemasan andshipping

Unit penjualan30000PCS

Ukuran paket siji32cm * 21cm * 21cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Tobe negosiasi





Sawise - layanan sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana kontak. Kita bakal nindakake sing paling apik, duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehake saran sing apik.


7. FAQ
Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
A1:We Produsen profesional luwih saka 10 taun lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik kita.



P2. apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa aku bisa ngirim gratis?
A2:Yes, we can give you a free sample after talking and confirming all the details. However, we do not offer free shipping, and if you buy a large number of products, we will give you some discounts.


P3. sampeyan nindakake OEM?
A3:Yes. We can give you the design drawing reference according to your request. Customize the logo according to your requirements.


P4. produk sing diekspor menyang negara endi?
A4:We export to Bangladesh, Vietnam, India, Turkey, Brazil, Morocco and so on, by the vast number of consumers.  

Q5. what is the delivery time?  
A5: Wektu pangiriman biasane 5 nganti 10 dina beda-beda gumantung saka ukuran lan jumlah. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.


Tags Panas: 7 garis waos ritsleting, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.