7U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro7U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro7U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro7U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro7U jinis mandheg ndhuwur
  • Air Pro7U jinis mandheg ndhuwur

7U jinis mandheg ndhuwur

Stop top tipe 7U iki nggunakake produksi 65copper, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk SGS, pengujian kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat lunak lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

7U jinis mandheg ndhuwur

Guo Ruixiang Co., Ltd. duwe sejarahluwih saka10 taun produsen produk ritsleting. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga kerja profesional sing dilatih.

Ourworkshop dilengkapi: lapisan profesional kanthi personel profesional lan teknis, njamin kualitas produk ritsleting.


1.Pitepangan produk

This 7U jinis mandheg ndhuwur  using 65copper production, the company has passed the ISO9001:2008 quality management system certification, a number of its own patents, all products are SGS, testing qualified to enter the market, import a sound product quality management  system, and constantly improve thehardware and software facilities, and strive to occupy the market with quality.


2.Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

7U jinis mandheg ndhuwur

Materi produk

Tembaga

OEMODM

Khusus kanggo syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin: cangkeme:


3.Fitur produk lan aplikasi

U-stop tembaga iki biasane digunakake kanggo ritsleting logam


4.Rincian produk

Produk iki bisa diatur kanggo dhuwur lan jembaré siji-bobot miturut sarat tamu.



5.Kualifikasi Produk

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk nduweni kualifikasi dening SGS testingin menyang pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing apik, lan terus ningkatake fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kesetaraan.


6.Kemasan andshipping 

Unit penjualan30000PCS

Ukuran paket siji: 32cm x 21cm x 21cm

Wektu Pangiriman

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Sawise - layanan sales

Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana kontak. Kita bakal nindakake sing paling apik, duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehake saran sing apik.


7. FAQ

Q1.Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
A1Kita dadi pabrikan profesional luwih saka 10 taun lan kita duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar ing pabrik kita.



 

Q2.Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa aku bisa ngirim gratis?
A2Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging, kita ora nawakake freeshipping, lan yen sampeyan tuku produk akeh, kita bakal menehi sampeyan sawetara dhuwit.


Q3.Apa sampeyan nindakake OEM?
A3Bener. Kita bisa menehi referensi nggambar desain miturut panjaluk sampeyan. Ngatur logo sesuai karo syarat 

 

Q4.Negara apa sing diekspor produk sampeyan? kanggo?
A4Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko lan liya-liyane, kanthi akeh konsumen sing tresna.

Q5.Jam pira kiriman?
A5Wektu pangiriman biasane 5 nganti 10 dina beda-beda gumantung saka ukuran lan jumlah. Nalika ngerti babagan produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.


Tags Panas: Stop stop top 7U, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.