8 garis mandheg ngisor tembaga
  • Air Pro8 garis mandheg ngisor tembaga
  • Air Pro8 garis mandheg ngisor tembaga
  • Air Pro8 garis mandheg ngisor tembaga
  • Air Pro8 garis mandheg ngisor tembaga

8 garis mandheg ngisor tembaga

Garis ngisor tembaga 3 iki digawe saka 65 tembaga. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten dhewe. Kabeh produk wis lulus SGS lan dites banjur dilebokake ing pasar. Sistem manajemen kualitas produk lengkap wis dilebokake, lan macem-macem produk terus ditingkatake. Piranti lunak lan fasilitas perangkat keras, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


8 tembaga Ngisor baris

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan buruh profesional sing wis terlatih.

Lokakarya dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1.Pitepangan produk

Garis ngisor tembaga 3 iki digawe saka 65 tembaga. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten dhewe. Kabeh produk wis lulus SGS lan dites banjur dilebokake ing pasar. Sistem manajemen kualitas produk lengkap wis dilebokake, lan macem-macem produk terus ditingkatake. Piranti lunak lan fasilitas perangkat keras, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

8 tembaga Ngisor baris

Materi produk

Tembaga

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin:  Dhuwur cangkem:


3. Fitur produk lan aplikasi

Produk iki biasane digunakake kanggo ritsleting logam.


4. Rincian produk

Dhuwur lan jembaré bobote unit bisa diatur miturut sarat karo para pelanggan.ã € ‚



5. Kualifikasi produk

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe sawetara paten dhewe, kabeh produk wis diuji dening SGS lan dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak kanggo ngupayakake kualitas Dominasi pasar.


6. Kemasan lan pengiriman

Unit penjualan: 30000PCS

Ukuran paket siji: 32cm * 21cm * 21cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.

7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.



Tags Panas: 8 garis mandheg ngisor tembaga, Cina, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.