8 Nylon nganggo sirahe sing muter
  • Air Pro8 Nylon nganggo sirahe sing muter
  • Air Pro8 Nylon nganggo sirahe sing muter
  • Air Pro8 Nylon nganggo sirahe sing muter
  • Air Pro8 Nylon nganggo sirahe sing muter

8 Nylon nganggo sirahe sing muter

Slider rotary sing nganggo nylon positif digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Sistem manajemen kualitas produk, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

8Nylon nganggo slider puteran

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan produk terlaris kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk zipper.


1. Pengenalan produk 8 geser berpakaian positif nilon:

Slider rotary sing nganggo nylon positif digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Sistem manajemen kualitas produk, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngupayakake pasar kanthi kualitas.


2. Parameter produk (spesifikasi) 8 slider rotary-through nylonpositive

Jeneng produk

8 Nylon nganggo slider puteran

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: cangkem

Dhuwur: 3.1MM

Lebar cangkeme: 7.2MM


3. Fitur produk lan aplikasi 8 geser puter maju nilon

Kepala otomatis paduan zinc iki biasane digunakake ing jaket klambi, ngarep kulit, kanthong, dolanan, lan barang sing paling apik.


4. 8nylon nganggo rincian produk geser puter

Slider iki bisa ngrancang macem-macem cetakan tab tarik miturut syarat pelanggan, ngganti tab penarik, lan ngowahi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5. 8Nylon nganggo kualifikasi produk kanggo slider puteran

Ourcompany wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk lengkap, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan upaya kanggo ngatasi pasar kanthi kualitas.


6. 8Nylon nganggo kemasan lan pangiriman geser puter

Salesunit: 1000PCS

Ukuran tunggal: 35.5mm * 24mm * 22mm cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo negosiasid





Sawise-salesservice

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehake umpan balik sing apik


7. FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



Q2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh detail. Nanging ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


Q3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut kabutuhan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


Q4. Negara sing diekspor menyang negara sampeyan?

A: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Sing ditresnani konsumen.


P5. Apa wayahe pangiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Yen ngerti rincian produk, kita bisa menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.

Tags Panas: 8 Nylon nganggo puteran, China, Grosir, Akeh, Suplier, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.