8 Nylon mbalik nembus
  • Air Pro8 Nylon mbalik nembus
  • Air Pro8 Nylon mbalik nembus
  • Air Pro8 Nylon mbalik nembus
  • Air Pro8 Nylon mbalik nembus

8 Nylon mbalik nembus

Kepala seng nembus nilonReverse Spin Tarik 8 digawe saka paduan seng Eropa lan Amerika. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus inspeksi lan dilebokake ing pasar.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1.8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah Product pitepangan

This 8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah It is made of European and American zinc alloy. The company has passed ISO9001: 2008 quality management system certification. It has a number of patents. All products have passed SGS and passed the inspection and put into the market. A complete product quality management system has been introduced to continuously improve each product. Project software and hardware facilities, and strive to occupy the market with quality.


2. 8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah Product parameters (specifications)

Jeneng produk

 8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

Ukuran growong batin: cangkem

Dhuwur: 3.1MM

Lebar cangkeme: 7.2MM

Jahitan kain1.1MM


3. 8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah Product features and applications

Kepala otomatis paduan seng iki biasane digunakake ing jaket sandhangan, kulit ngarep, kanthong, dolanan, lan barang mewah.


4. 8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah Product details

Bisa ngrancang macem-macem cetakan tab narik miturut kabutuhan pelanggan, ngganti tab penarik, lan modifikasi lan nambah LOGO dhasar sing dibutuhake para tamu.



5.8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah Product qualification

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, nduwe pirang-pirang paten, ngenalake sistem manajemen kualitas produk sing lengkap, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan fasilitas piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi kesetaraan pasar.


6. 8 nilonResep penetrasi Spin Tarik sirah Packaging and shipping

Unit penjualan: 1000PCS

Paket tunggal: 35.5cm * 24cm * 22cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug




Layanan sawise-sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.

2. Yen sampeyan ora puas karo produk lan layanan, wenehi saran apik


7.FAQ

Q1. apa kowe dadi pabrikan? Apa sampeyan duwe pabrik?

Wangsulan: Kami minangka pabrikan profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar ing pabrik.


P2. Apa aku bisa njaluk conto gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?

A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora menehi layanan pangiriman gratis,

Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.


P3. Apa sampeyan nindakake OEM?

A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur thelogo miturut sarat sampeyan.

 

P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?

Wangsulan: Kita ngekspor menyangBang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lan liya-liyane. Seneng banget karo jumlah konsumen.


P5. Suwene wektu pengiriman?

Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlahe, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat


Tags Panas: 8 Nylon rotating endhas rotating head, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.