8H buntut zip-up
  • Air Pro8H buntut zip-up
  • Air Pro8H buntut zip-up
  • Air Pro8H buntut zip-up
  • Air Pro8H buntut zip-up

8H buntut zip-up

Sistem buntut ritsleting 8H iki nggunakake 65 produksi tembaga, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sawetara paten dhewe, kabeh produk liwat SGS, pengujian kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen kualitas produk sing sampurna, lan terus ningkatake fasilitas perangkat lunak lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

8H buntut zip-up

Guo Ruixiang Co., Ltd. duwe sejarahluwih saka10 taun produsen produk ritsleting. Perusahaan ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga kerja profesional sing dilatih.

Ourworkshop dilengkapi: lapisan profesional kanthi personel profesional lan teknis, njamin kualitas produk ritsleting.


1. Pitepangan produk

IkiZipper 8Hbuntut system nggunakake 65 produksi tembaga, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu theISO9001: 2008, kabeh paten dhewe, kabeh produk liwat SGS, nyoba kualifikasi kanggo mlebu pasar, ngimpor sistem manajemen mutu produk sing sampurna, lan terus ningkatake perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2.Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

8H buntut zip-up

Materi produk

Tembaga

OEMODM

Khusus kanggo syarat

Ukurane

Ukuran rongga batin: cangkeme:


3. Fitur lan aplikasi produk

Ikiproduct is mostly used for metal zippers


4.Productdetails

Ikiproduct can be adjusted for single-weight height and width according to the guest's  syarat  



5.Kualifikasi Produk

Our company has passed ISO9001:2008  quality management system certification, a number of its own patents, all products are qualified by SGS testing into the market, imported a sound product quality management system, and constantly improve the hardware and software facilities, and strive to occupy the market with quality.


6.Kemasan andshipping

Unit penjualan30000PCS

Ukuran paket siji: 32cm x 21cm x 21cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Tobe negosiasi





Sawise - layanan sales

1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana kontak. Kita bakal nindakake sing paling apik, duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam lan Kamboja.

2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehake saran sing apik.



7. FAQ

Q1.Apa sampeyan produsen? Apa sampeyan duwe pabrik?
A1Kita dadi pabrikan profesional luwih saka 10 taun lan kita duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar ing pabrik kita.


 

P2.Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa aku bisa ngirim gratis?
A2Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging, kita ora nawakake pengiriman gratis, lan yen sampeyan tuku produk akeh, kita bakal menehi sampeyan sawetara dhuwit.

P3.Apa sampeyan nindakake OEM?
A3Bener. Kita bisa menehi referensi nggambar desain miturut panjaluk sampeyan. Ngatur logo sesuai karo syarat .

 

Q4.Negara apa sing diekspor produk sampeyan? kanggo?
A4Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko lan liya-liyane, kanthi akeh konsumen sing tresna.

P5.Jam pira kiriman?
A5Wektu pangiriman biasane 5 nganti 10 dina beda-beda gumantung saka ukuran lan jumlah. Nalika ngerti babagan produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.

Tags Panas: 8H zip-up tail, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.