Babagan Kita

GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD.bawahan Shenzhen GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD., Dongguan GRX GARMENT (HONG KONG) CO., LTD., Dongguan Minxiang Hardware Plastik Co., Ltd. umume melu pengembangan lan produksi penarik ritsleting tembaga, macem-macem batang paduan seng, kepala tarik otomatis. Ritsleting logam, ritsleting plastik, ritsleting nilon, ritsleting sing ora katon lan ritsleting khusus liyane, uga macem-macem tombol alloy, pancing, sabuk sabuk, gesper sepatu. Tas tangan, bahan koper lan sandhangan kayata merek dagang. Sawise pirang-pirang taun ngupayakake lan dandan, inovasi teknologi lan kualitas produk dadi prioritas utama.

Perusahaan saiki duwe lokakarya luwih saka 80 yuta meter, 800 karyawan, akeh personel pangembangan teknologi manajemen canggih ing omah lan ing luar negeri, lan sistem manajemen sing nggabungake produksi, operasi, penjualan lan layanan. Ruang lingkup aplikasi produk kalebu sandhangan, barang, pabrik sepatu, pabrik ritsleting.

Ritsleting lan produk perangkat keras liyane sing diproduksi dening perusahaan kami wis liwati sistem manajemen mutu IS09001: 2000.

80 mesin die-casting, 200 mesin perakitan, 200 mesin doyo, 150 mesin utas, 20 mesin cetak injeksi.

Produk diekspor menyang kabeh wilayah ing negara kasebut lan Hong Kong, Macao, Taiwan, Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane. Kualitas lan layanan sawise-penjualan sing apik wis entuk kapercayan lan pujian saka para pelanggan ing omah lan luar negeri. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas ing omah lan ing luar negeri kanggo ngunjungi, kita bakal menehi layanan kualitas paling apik.