Baris pusat zipper Vislon
  • Air ProBaris pusat zipper Vislon
  • Air ProBaris pusat zipper Vislon
  • Air ProBaris pusat zipper Vislon
  • Air ProBaris pusat zipper Vislon

Baris pusat zipper Vislon

Garis tengah untu karet iki digawe saka benang poliester. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan lulus inspeksi lan dilebokake ing pasar. Manajemen kualitas produk wis dikenalake. Sistem, terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Baris pusat zipper Vislon

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. Pambuka produk

Garis tengah untu karet iki digawe saka polyesteryarn. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis lulus SGS lan ngliwati titik kasebut lan dilebokake ing pasar. Manajemen kualitas produk wis diwiwiti. Sistem, terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngatasi pasar kanthi kualitas.


2. Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

Baris pusat zipper Vislon

Materi produk

Benang Polyester

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

3 # 5 # 7 # 8 # 10 #


3. Fitur produk lan aplikasi

Produk iki biasane digunakake ritsleting forrubber.


4. Rincian produk

Dhuwur lan jembaré unitweight bisa diatur miturut sarat karo para pelanggan.ã € ‚



5. Kualifikasi produk

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe sawetara paten dhewe, kabeh produk wis diwenehake dening SGS lan dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen mutu produk lengkap, lan terus ningkatake macem-macem perangkat keras lan piranti lunak kanggo ngupayakake dominasi kualitas pasar.



6. Kemasan lan pengiriman

Unit sales:

Paket tunggal: 32cm * 21cm * 21cm

Wektu kiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.


7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.



P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.


Tags Panas: Baris pusat ritsleting Vislon, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.