Bolt blok logam
  • Air ProBolt blok logam
  • Air ProBolt blok logam
  • Air ProBolt blok logam

Bolt blok logam

Bolt blok logam iki digawe saka paduan seng. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis diuji SGS lan dilebokake ing pasar sawise lulus tes. Sistem manajemen kualitas produk lengkap wis dikenalake. , Terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Bolt blok logam

Guo Ruixiang Co., Ltd. minangka pabrikan utama produk zipper kanthi sejarah luwih saka 10 taun. Perusahaan kasebut ngetutake sistem produksi sing dikontrol kanthi ketat lan tenaga profesional sing wis terlatih.

Lokakarya kita dilengkapi: teknisi profesional mriksa saben level, sing njamin kualitas produk ritsleting.


1. Pambuka produk

Bolt blok logam iki digawe saka paduan seng. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Wis sawetara paten. Kabeh produk wis diuji SGS lan dipasang ingarket sawise lulus tes. Sistem manajemen kualitas produk lengkap wis diwiwiti. , Terus nambah macem-macem perangkat keras lan piranti lunak, lan ngupayakake ngrebut pasar kanthi kualitas.


2. Parameter produk (spesifikasi)

Jeneng produk

Bolt blok logam

Materi produk

Paduan seng

OEM & ODM

Disesuaikan miturut syarat

Ukurane

3 # 5 # 7 # 8 # 10 #


3. Fitur produk lan aplikasi

Produk iki biasane digunakake kanggo ritsleting fornylon.


4. Rincian produk

Dhuwur lan jembaré unitweight bisa diatur miturut sarat karo para pelanggan.ã € ‚



5. Kualifikasi produk

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, duwe paten dhewe, kabeh produk wis diuji dening SGS lan dilebokake ing pasar, ngenalake sistem manajemen mutu produktivitas sing lengkap, lan terus ningkatake macem-macem fasilitas perangkat keras lan piranti lunak kanggo ngupayakake dominasi kualitas pasar.


6. Kemasan lan pengiriman

Unit penjualan: 30000PCS

Paket tunggal: 32cm * 21cm * 21cm

wektu pangiriman:

Jumlah (set)

1-100

> 100

Wektu (dina)

15

Kanggo dirembug





Layanan sawise-sales
1. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi. Kita bakal nindakake sing paling apik. Kita duwe kantor ing Bangladesh, Turki, Brasil, Maroko, Vietnam, lan Kamboja.
2. Yen sampeyan wareg karo produk lan layanan, wenehi saran apik.

7. FAQ
Q1. sampeyan pabrik? Apa sampeyan duwe pabrik?
Wangsulan: Kita minangka produsen profesional luwih saka 10 taun, lan duwe pabrik. Sampeyan bisa ndeleng gambar pabrik.


P2. Apa aku bisa njaluk conto kanthi gratis? Apa bisa dikirim kanthi gratis?
A: Ya, kita bisa menehi conto gratis sawise ngomong lan konfirmasi kabeh rincian. Nanging kita ora nyedhiyakake layanan pangiriman gratis,Yen sampeyan tuku akeh produk, kita bakal menehi diskon.

P3. Apa sampeyan nindakake OEM?
A: Nggih. Kita bisa menehi gambar desain kanggo referensi miturut syarat sampeyan. Ngatur logo miturut sarat sampeyan.


P4. negara ngendi produk sampeyan diekspor?
Wangsulan: Kita ngekspor menyang Bangladesh, Vietnam, India, Turki, Brasil, Maroko, lsp. Ditresnani dening akeh konsumen.

P5. Suwene wektu pengiriman?
Wangsulan: Miturut ukuran lan jumlah, wektu pangiriman biasane 5 ~ 10 dina. Nalika ngerti rincian produk, kita bakal menehi katrangan babagan wektu pangiriman sing tepat.

Tags Panas: Bolt blok logam, China, Grosir, Akeh, Pemasok, Produsen

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan